GENCO GÜLAN

Genco Gülan is een conceptueel, contextueel nieuwe media kunstenaar. Hij gelooft in de artistieke toekomst van bio-technologie, kunstmatige intelligentie, en digitale communicatie.

Meer informatie

GÖNÜL ALBAYRAK

Gönül Albayrak (1973) is een Nederlands-Turkse kunstenares. Ze studeerde in 2011 af aan de Koninklijke academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. In 2012 won zij de Buning Brongers Prijs. De schilderijen van Albayrak gaan over vrouwen. Vrouwen in filmische scènes in een omgeving van patronen en motieven.

Meer informatie

MANA YILDIZ​

De Turkse ontwerper/designer Mânâ Yıldız studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en ontwerpt voornamelijk serviesgoed. Licht van gewicht, verfijnde en subtiele ontwerpen met interessante kleurencombinaties zijn kenmerken van haar werk.

Meer informatie

CEMIL IPEKCI

Cemil Ipekçi werd geboren in 1948 in Istanbul. In 1971 studeerde hij af aan de Royal Academy of Art in London. Hij haalt inspiratie uit de Ottomanse periode.

Meer informatie 

 

 

 

Sara Erdal

Sara Erdal, is geboren in 1974 in Turkije. Ze werkt graag met acryl en waterverf en vooral veel kleuren. Met kleuren kan ze meer levendigheid en expressie tonen.

Meer informatie

.

 

 

 

 

 

,